bezár
 

art&design

2014. 06. 11.
Spirituális fotó- és grafikapályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nevezz a fotóddal, festményeddel, grafikáddal! Egymillió forint összérték feletti szakmai- és közönségdíjak, garantált nyeremény minden nevezőnek.

prae.hu

Nevezési és szavazási határidő: 2014. Június 28.
Nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Spiritualis

Számodra mit jelent a spiritualitás? A természet harmóniáját, az elmélyült meditálást, a sorsszerűséget? A Vazul Vére rockopera alkotói Szívverés című dalunk videoklipjét és háttérvetítését Veled együtt szeretnénk megalkotni különleges, spirituális ihletettségű képekből.

Nevezhetsz fotóval, festménnyel, hagyományos, vagy CGI grafikával illetve bármilyen egyéb technikával készült alkotással. A képed szerzői joga természetesen a tiéd marad, kizárólag a dal illusztrálásához kerül felhasználásra.


Nyeremények

Szavazók közt kisorsolva: 20 db, egyenként 10 000 Ft értékű egésznapos fotótanfolyam.

Garantált díj minden nevezőnek: 10 000 Ft értékű egésznapos fotótanfolyam.

Közönségdíj: Páros állójegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára,  3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv.

Szakmai díjak:

III. díj:
 Páros állójegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára, 3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv.

II. díj: Páros ülőjegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára, 3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv, baranta-oktatás negyed évre.

I. díj: Páros VIP-jegy a Vazul Vére budapesti bemutatójára, 3 óra fotóstúdió-használat felszerelésparkkal és asszisztenciával, 4 000 Ft értékű fotós tematikájú könyv, Tűzönjárás szeptember 21-én, Fegyverneken a rockopera stábjának társaságában, a herbalyoga.com felajánlásában sámándob, spiritualitással foglalkozó könyv, ázsiai és európai gyógynövények magvai, speciális gyógynövény-száritmányok.

A legjobb képek megjelennek a prae.hu online kulturális magazinban.

Zsűri: 
  • Bánáti Balázs - fotós
  • Gál Ferenc - történész
  • Silló Sándor - rendező
  • Etédi Alexa - újságíró
 
További információk: http://bit.ly/Cultest_Spiritualis
 
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés