bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Kocsis Izabella Luca --

felhasználói adatlapja

Kocsis Izabella Luca által feltöltött cikkek:

Beethoveni mimikák értelmezése
Beethoveni mimikák értelmezése
Javier Perianes és az LFK
Az interpretáció függvényében lehet értékelni, egyáltalán megfejteni a "kódolt" tartalmakat, hogy ne csak hallgatóként de valamelyest hozzáértőként vagy beavatottként nyúlhassunk minden elejtett hang után, ezt lehet nagy egészében mérni, vagy kisebb részekre szedni, mégis az első és legfontosabb lépés; csak hallgassunk. Az értékelés is inkább meglátássá alakul, onnan tudhatjuk, hogy hallgattunk, a pont helyett három pont, kérdőjel, vessző, befejezetlen mondatrész születik, csak igényeket mérünk igényekhez. 
Délibáb-dimenzió
Délibáb-dimenzió
Platon Karataev: Napkötöző
A Napkötöző című album a zenekar legújabb dalait mutatja be, égtájak közé szorított emberről, a világról, a kifelé és befelé tekintés közös metszéspontjában.
Újra Bolygó bogozó!
Újra Bolygó bogozó!
(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden
Új évaddal jön az irodalomterápiát minőségi kortárs magyar (gyerek)irodalommal  összekötő szegedi rendezvénysorozat. Miért mesélünk egymásnak történeteket? Hogyan viszonyulunk a mesehagyományhoz? Miért és hogyan dolgozza fel különböző népek és régiók mesekincsét egy kortárs magyar (határon inneni és túli) író? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat, aki ellátogat február 27. és április 30. között a szegedi Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék Informatóriumában megrendezésre kerülő Bolygó bogozó író-olvasó találkozóira. 
Kérdeznéd, merre jártam
Kérdeznéd, merre jártam
Hajdú Levente egyéni fotókiállítása nyílik a Keletben
Hajdú Leventének az elmúlt években több csoportos és egyéni kiállítása is nyílt, azonban most új médiummal jelentkezik a közönség előtt. 2014-2023 között készült, 35 mm-es filmre fotózott képei megtekinthetők március 4-től a Kelet Kávézó és Galériában.   
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés