bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Bodor Adrienn --

felhasználói adatlapja

Bodor Adrienn által feltöltött cikkek:

Egy nap a csillagok között
Egy nap a csillagok között
A Fővárosi Nagycirkusz szakmai délutánjáról
Május 10-én, pénteken a prae.hu gyakornoki csapata a Fővárosi Nagycirkusz Micsoda? Cirkusz! című átfogó beavató délutánján vehetett részt. A program magába foglalta a Csillagok, égbeli tűk előadás megnézését, valamint a cirkusz épületének bejárását és kulisszatitkok megismerését.
Közösségi kijózanodás
Közösségi kijózanodás
Az ÖrkényKÖZ 1,5 ezrelék bemutatójáról
Az Örkény István Színház ÖrkényKÖZ Műhelyének célja olyan előadások létrehozása, amelyek civil személyek bevonásával, hétköznapi problémákra irányítják rá a figyelmet. Ennek a projektnek a keretében született meg az alkoholizmust tematizáló 1,5 ezrelék – Józanságaink története is, ami empatikusan, ám igazából nem mélyre menően mutatja be hősei szeszes italhoz fűződő viszonyulását.
Rejtett történetek
Rejtett történetek
Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Április 17-én, az Írók Boltjában tartotta meg A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatóját az íróként, dramaturgként és fordítóként is ismert Forgách András. A szerzővel és vendégével, Radnóti Zsuzsa dramaturggal a könyvet gondozó Selinunte Kiadó vezetője, Sándor L. István beszélgetett.
Örök fogalmak
Örök fogalmak
A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Bár Friedrich Schiller egyike a 18. század legnevesebb német drámaíróinak, az Ármány és szerelem mégsem tartozik a magyar színházak sűrűn színre vitt darabjai közé. Most a Vígszínházban, március 9-én bemutatott rendezésében a Sirályt is jegyző David Doiasvili bizonyítja be, hogy Ferdinand és Luise históriája is lehet legalább olyan szenvedélyes és letaglózó, mint minden idők legismertebb szerelmi tragédiája, a Rómeó és Júlia.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés