bezár
 

Portfóliók

Asztrológia

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
 

Az 1963. június 7.-én San Francisco-ban született, és a világ népességének 99 százalékánál gazdagabb Bradford M. Hunt, lefegyverző mosollyal, ruganyosan lépett a pódiumra, hogy átvegye a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat a Matematikus című szuperprodukcióban nyújtott alakításáért.

A szürke szemű, kemény arcélű és hibátlan fogsorú sztár, fekete fürtjeit hátravetve emelte magasba az arany szobrocskát, mely csak növelte a már eddig is filmenként 25 millió dollárban megtestesülő hírnevét.

A díjkiosztó gálát kilencedik emeleti szobájában cigarettázva követte a szintén 1963. június 7.-én , Monoron született, és a világ népességének 99 százalékánál okosabb Varga M. Kálmán.

A krónikus hörghurutjától időnként hosszasan köhögő matematikatanár, akire hiányos fogazata miatt a Bájmosoly gúnynevet ragasztották az iskolában, csak azért maradt fent késő éjjelig, mert kíváncsi volt a vele egy napon világrajött hírességre. Tudta, másnap fáradt lesz, és azt is, hogy ismét kibabrálnak majd vele a diákok.

A szürke arcú matematikatanár némi rosszallással figyelte az önmagát szivarozva ünneplő James Huntot és az őt felállva éljenző közönséget.

- Akár ikrek is lehetnénk – mormogta, majd elnyomott egy csikket.



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés