bezár
 

Portfóliók

Empátia

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

Na, nyomjuk neki! Süt a nap, 40 perc múlva vár a söröm Siófokon.Utálom ezt a rohadt kivezető szakaszt. Itt mindig tele van faszfejekkel. Megy az a sok tapló vásárolni. Gyűjtik a kis nejlonzacskóikat. A többi paraszt meg húz hazafele vidékre. Egyáltalán mi a fasznak ezeket ideengedni?

Végre, az M7-es. Takarodj már a bal sávból, te lajhár! Nem látod, hogy reflektorral jövök? Ha nem megy a verda, majd kielőzöl az emelkedőn túl. Ki kellene már tiltani ezt a sok patkányt a belső sávból. Csak a levegőt rontják itt a talicskáikkal. Öreg, ha nem takarodsz előlem, letollak az árokba! Hát, mit képzel ez magáról, ha összeszarja magát, akkor sem tud többet százötvennél. Bazeg, hát komolyan eldobom az agyam, viszi a kempingszéket a telekre! Húzzá má innen, te lótetű!

Na, most lehet döngetni, Agárd megvolt, mindjárt jön Fehérvár. Az már kb. félút. Ez meg, hogy rohadjon meg a kamionjával együtt!

- Á, csákány! Mi? Én? Húzok lefele, már félúton vagyok. Figyelj, hűtheted a söröket, mindjárt zörgetek.

Te meg menjé már innen de nagyon gyorsan, majd pont egy ilyen szopós miatt fogok fékezni! Nem értem nőknek miért adnak jogsit. Le se merik venni a lábukat a fékről.

Fasza, ez már Enying. Jól jöttem, király. Hát ez meg mi? Szórakozik velem valaki? Mit villogtatsz, köcsög? Bazeg, ne gyere már a nyakamra, kiló hetvennel nyomulok. Csak még azt a kamiont akarom megelőzni. A rohadt anyádat, hát az árokban fogok kikötni. Legalább ne villogtass a szemembe! Na jó, menjél, dögölj meg. Az ilyenek miatt van itt annyi baleset. Hova rohan a barom kétszázzal, le se tud fékezni Siófokig.

Te meg húzzá előlem azzal az ócska szekérrel, mert tönkrezúzlak!

 



nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés