bezár
 

Portfóliók

Hidnas Nar: Hé!

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Konvektorcsiga ufaresz tücsöktyúkkal a moziba mert gyilkos. Ha Ngos ami az állábában megfogant, elzúzott és odaayta! Lúszkontrol az ellenőr mátyással megnézte a P. Öcsi szobrászat a bolt felső falához a tympanon helyére mining vagy mégse, de shaft talán. Türürü aszongya, kéken dereng a mínuszeg talán Lord Kelvin megy a picsába, biztos nincs olyan, Klinikákon templom. Sárga, mint a bilirubin! Szóval már megen ottan uszoda helyett és randi, két nőnemű egyed vulkánni meg trallala. Soklett hamlett, kitele a fon 3478 mert szá mockery. Sokan nem néznek eléje a lábuknak, vagy pontosabban nincs ránéződve ami a lábuk előtt van. Sok ott a mindenség, világlik az lyuk, a SEMMI, az űr, a kozmosz egyben kívül a mindenségen, mert 99% vákuum minden ami azt hiszi, hogy van! Bemész a Budapestbe, látod mádörörszöt és ÜRES mert jön a metró-balrog kiáltva hogy VÁÁÁÁÁ!!! Sok itt a minden, ami semmi, 45% poliészter, 55% pamut bazmeg és 99% vákuum, azt senki nem írja rá! A csiga még mindig csak megyen, elmoz ide hova se……. seeeeee! sejehaj! Frozámin majcsak ha hahahaha ifif de a linket ki értette mikor és miért amikor lecsesz SENKI! Hájstürrhijja se se sok a se meg a ság Ádám hol vagy? Elbújtam, Uram, mert félek! Szegény Ádám! Ki értette, elment kivágták, izzad, gyermeket nemz, aki gyilkol! Megírják a moziba, unokája nézi, nyalja, bámulja, bálványozza, isteníti a faszfej! Csiga is, mert csak konvektor elmegy, meleg mint a metateve! belebámul a rájaszávon! Nézia elment lenni a fehérre ottan villog 24frame/secundummal, hogy jól lássad a második agyideged ki ne folyadmány kifelé a szemüregen, le és csupa Írisz lesz a kékentett ingődik elfelé a hámszöveted ki fotoszintézis? Verrücke jött még, beszék az ült a csücsü ellett a csiga, hímnős de paliba.
Kiserkent végre firstblood of the Virgin Angel! Szépenyű gyönyör a szemében csillan, nem szőke, sötét a haja, szem a szomorúja és kifordult a bele… Érzét csak szagja aki reverendát ha lát hány, mert nem hisz a teremtőjében. Logikára támaszkodik de hol a hiba? Eltűnte magát, bele zaciba, eladta mije sosem volt, elment megnézni a halált! Csak mi utána maradt, a kontár munkát, azt láthatta keresztbe kasul, és most az Angyal kiterítve előtte a mozivásznon nyöszörög, még folyik és szagljja mert látta!
Hogy került ide?! Debrecen Kelvin, assziszi meg Ferenc és bejött, beeeeejöttttt, BEJÖTT Budapestre, láttya aza Tomot Jerry de honnan? Kis lyuk, még több vákumban százalék, nézi, látja, hal, rák! Azt nézi, hogy Kesztl meg házza a Dunát, de a lényeg nem! Hová honnan miért. Csak ez van ha egyáltalán. Hogy csúszmász? Na azt már nem, csak egy retkes-csíkos-hasláb-maki vagyok aki fűti az ágyat ha megtető pálllmáll.
Hogy még én? Mén? Csődör? Ha már azt sem lehet, hát elzúzok és megnézem az Angyalt, kiterítve, hogy kész és vége! Benne ül, abban is, látja a csillogó üveggömb-gázokat! Sötét és bársony, csupa lesz meg kicsi mint a mikrométer, a hülye libája! Mi ő?! Hova? Indi bele Ford! káká rajta a csomó mert ha nem hát hozzá béle fusseevéle!
Én vagyok a James! Felmajom a tűnnyel! Gyün a tűny, megbanán a hovatovább, a tyúk még szopja, de már inkább nem is. Löket őket őőő… ket. Höhö.
Végre ha vége csigánk ki Jabba ló al óla disznó, pajtás el és előbb még kis sakk csak utána matt rac rája és rugó filmből leste hogy lehet kelleni mert szép de nem úgy a hülye gyilkol! Ember! Egy egységes organ! Jesmi vala.
Mi lesz belőle? Copperfield, ha kijön, amúgy semmi! Elromlott valami… hova? És ki fogja megkeresni? Csigából és tyúkból amúgyis mi lenne? Tücsökráadás! Hová lettél, hová levél? Homo lenne inkább az ilyen sapiens, Linné bazmeg Darwin az anyád! Fogja és nyomja, ribanc és diszkókurva!
Még pár évnyereg, török nyereg, beleszakad az agyad! Nem… csak a lé! Lélélélálálá! Ribanc! I must confess! Wááááány!
Lem… Nány. Oh be rózsa! Süüüüsfel Nap, te liba ott középen! Lángol, és a gép a rocodról leégeti a hidrogént fúziós szégyen, az rajta! Mit érsz, te kurva?! Hűtlen disznó, elment az Urad, aszitted a kölykök majd, de el kell emlékeződniük, hogy hadlavá holtát, elment, vagy legalábbis nagyobb mint ők, több a dimenziója, nem látják, nem hiszik a faszért nem, csak a remény az se marad már a szeretet meg csak mint ondó és nyál maradt!
Kon Vektor nem gondol vele… Élvezi hogy valaki a bimetálját birizgálja, nyalja egy kirakott tücsk mert ő is mit sejt a villágról? Tudja, hogy négy és hogy szúr meg enni, lakni esetleg sárga mert kastély, de hogy akkor fürdeni nem szokás az luxus, hát még hogy miért is kéne, meg nem, ott is csak lehet!
A sok cafka meg rohangál az égen, látta ők a sok Babitsot is reggel, részegen, mikor aszitte tudja a látást mívelhetődni vele a zagyva folyó sokkal jobban mint ez a ló! Hány meg hány liter? Litéren is liter…
Eljövend a dies. Bele a valóságba bazmeg. Este volt kiki nyúg a lomba, a garzonba nincs központi, csak kicsit lobog, mondhatni szerel. Emeleten felmásztak, kicsit már legalább dobog a szívük no adrenalin, csak a szimpatikus ideg mert éri kell a nyomás, fűtő központ, holott csak gázos, nem az erőműből nyomassa. Este a sötétbe egysmás, egész éjel nem tud a szomszéd, dörömböl csörömpöl, azt hiszi jó. Nem tudja az mi.
Reggel… „Mégöccör!” nyögi a kedves, rááll a csiga, valami motoz odafenn vakul at! Rákoppan reá, nem de őért, hogy legalább lássa. És betetül a szakadmék, el innen de gyorsan, látni sokezreket ájsznájn!
Kopp benne van már, legalább de jó legyen! Bezutty és atom! Felbomba! Láttya amit este az nő után és közben. Ismerős, nem úgy mint az, akit látni két percen belül! Veszettül de gyorsan, nem eléggé és a gombát is csak láton képte, aszongya leköpöm, de végül csak páran a metróban, meg ő, benne a lóbüdös punnyad, várja a nagy a sor, addig kőpapírolló a várószóban elmagyarázza mi is lett és irigylik a többi, tud megmégtudja mi a halál. Sd 45652.1. Ellemulle, jön az biga ellő, és kijjajj! Köpne de nem megy, asziszi csak úgy, ott a nagy, a fényes a Nap, az Álmom: meg ilyenek, kit nem de mégis hogy mennyire? Hát minta. És ál vagy igazgat nem zavar se de hogy fetreng a nyamvadt a lelkel kútba is menne, nemhogy de még inkább termel és durran kifelé operadig semmit se kér még de zet. Csak néz szelíden, kérdőn, mi tetszett az én Szeretett Angyalom halálán?
Furi de most ez érdekli, ki tudja mi jöhet? Csak fogja, tangens és icipici, -273; váváváááá fogja bele, beles ée Dominus! Kriszti is! Szép lány, meghalt… most mér gáz ha valaki máshogy hisz? Szép fekete hajával már bent ül, nézi a halvány látványt, fülel a lelkével hogy csattog az a paraszt, aki fölött minek ítélni, ha már egyszer desz, meg különben iss e ist német. Én se.
Ö csak a nyáltól meg prosztatától kettősen robbangat, tu-tupp csak máshol, lyukas lyüki lyány! De ő nem! She must live! Angyal és Krisztusé ha megis, ő nem!
Közben ő már máshova és felel a diák, néhányak még kicsit zütymeg, ő meg ezt a tutupp, látja és egy idő után megunja a látást, kikapcsolja, honnan az új test? szépeleve az volt, több rajta a nemtommi nem a smink, jönnek a kisállatok, velük ki törődött, csak Morzsi hiányzik, a plüsskutya, őt elvitte a kis Enikő le a shaftba, mi nem van kiluggatva, puskásöcsire hullik az atomhó, alatta meg lázasan és antibiotikummal zajlik a döglés.
Arma virumque non cano…



2006. márc. 12.
írta és leírta: Méhész István


nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés