bezár
 

Portfóliók

Ha füstölök, jó lemenni az aljba

Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az van, hogy csak ülök és várok. Nem megyek el, csak ülök és várok. Meg cigarettázok, mert azt lehet még. Csak azt, hogy szívom a füstöt. Pedig már két hete jól leszoktam, két hete egyfolytában leszoktam. Le szokok szokni közben azért. Már két hete le szoktam szokni róla, csak kicsit elfelejtem mindig.
De ha szívom, eszembe jut, hogy leszoktam. Van, hogy eszembe jut, hogy leszoktam. Sose akkor, amikor beszívom. Csak akkor, amikor fújom a füstöt. Mikor épp fújom, akkor. (Sohasem akkor, amikor beszívta.) Elméláztam néha ezen, hogy miért pont akkor jön ez rám. Csak az, hogy mért pont akkor, nem az, hogy mért nem akkor, amikor nem.
De meg ha szívok, jól elmerengek. Csak ülök és várok és jól elmerengek. Egy elég lelki állapotban úgy belemerengek magamba kicsit. Az a Mari Juan vagy ki szokta ezt, az egy diafilmszínésznő a nirvánából. Az mereng magába mindig.
De az is lehet, hogy be voltam öntve. Iszok oportot meg extrát, ha van lé, ha füstölök, jó lemenni az aljba.
Meg eregetek, ha megáll a szélcsend. A szélcsendet azt jól meghallom, jól meghallom, hogy mikor jön. Ha megáll, azt is jól meghallom és fingok srégen a lisztbe akkor. Az tiszta egy szép, ahogy felkavarja. Ahogy a finggal együtt felszáll. Ha a lisztport felkavarja, az szép. De csak orientálós zenére szoktam.
Egy angyal is belefingott a kredencben, szégyelltem is helyette nagyon. Meg én is fingok a lisztbe, azt is. Szégyelltem, hogy a lisztbe fingott, nem is orientálósra csinálta. Szégyelltem is helyette tényleg.
Csak a szagát azt hiába kerestem. Kerestem utána még sokáig, de egy angyalfingszag az nem volt a lisztben. A szagát azt valahogy máshova tették. Máshova dugták a fing szagát. A szaga az máshol volt utána.
Iszok oportot meg extrát, úgy jól meghallom, ha megjön a szélcsend, úgy teljesen észreveszem. De csak titokban fingok a nulláslisztbe, meg azt is elfelejtem mindig.
Sose akkor, amikor beszívom. Csak akkor, amikor fújom a füstöt. Mikor épp fújom, akkor. (Sohasem akkor, amikor beszívta.)
Egyébként nem történik semmi. Az van, hogy csak ülök és várok. Nem megyek el, csak ülök és várok. Meg cigarettázok, mert azt lehet még.
Ha füstölök, jó lemenni az aljba.
Mást nem lehetett csinálni.


nyomtat


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés