bezár
 

irodalom

2011. 03. 03.
Költészet vására szombaton az Urániában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koncertek, versek és könyvvásár várja az Uránia Nemzeti Filmszínházba szombaton ellátogató érdeklődőket a VIII. Költészet vásárán.

prae.hu

A Könyves Szövetség, a Magyar Írószövetség, az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Gryllus Kiadó szervezésében megvalósuló ingyenes rendezvény, mely a szervezők szándéka szerint a nagy párizsi Költészet vásárának "kistestvére" szeretne lenni, 10:30-kor kezdődik a Kaláka együttes gyerekkoncertjével Csukás István közreműködésével.

A nap folyamán a közönséget versmondással színesített beszélgetésekre várják, amelyeken számos költővel, köztük Mezey Katalinnal, László Noémivel, Karácsonyi Zsolttal és Lövétei Lázár Lászlóval, valamint a Magyar Írószövetség volt és jelenlegi elnökével, Kalász Mártonnal és Szentmártoni Jánossal is találkozhatnak az érdeklődők.

Délután Békesség-óhajtás címmel láthatja Tallián Marianne és Lázár Balázs verses-zenés műsorát a közönség, este héttől pedig újra a Kalákáé a színpad: a zenekar vendége ezúttal Kányádi Sándor lesz.

A szervezők közlése szerint a programok alatt egész nap könyv- és CD-vásárt tartanak, és a jelenlévő szerzők dedikálják is köteteiket.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

irodalom

Tóth Júlia Éva volt a Kötetlenül sorozat vendége
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
gyerek

31. Kabóciádé Családi Fesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés