bezár
 

film

2011. 02. 25.
Új ügyvezető igazgatók a Budapest Filmnél
A Budapest Film Kft. sajtóközleménye
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2011 márciusában Jung Zsuzsanna és Surguta Orsolya veszik át az ügyvezetői posztot a Budapest Film Kft.-nél. A pozíciót, eddig Poich Lóránd töltötte be, aki 2009 őszétől sikeresen vezette a Kft.ügymenetét, azonban a volt ügyvezető hamarosan az MTVA – Médiaszolgáltatás-Támogató és Vagyonkezelő Alap-tartalomszolgáltatási igazgatójaként újabb szakmai kihívások elé néz.

prae.hu

„Mindenképpen szeretném Poich Lóránd kiváló munkáját megköszönni, amit az elmúlt 2 évben nyújtott mondta Alexander van Dülmen a Budapest Film Felügyelőbizottság elnöke.

„Lóránd segítségével a Budapest Film újra aktív résztvevője a filmes piacnak és ezáltal továbbra is a legjelentősebb független filmforgalmazóként tartható számon. Ezúton is kívánok sok sikert az új pozíciójában!“

Dr. Jung Zsuzsanna - volt ügyvezető igazgató az MGM Hungary Kft.-nél, majd tartalombeszerzési vezető az Origo Zrt-nél - és Surguta Orsolya - aki 2010 elejétől a Budapest Film gazdasági igazgatója - személyében a Budapest Film Kft. méltó vezetőket talált Poich Lóránd utódjaként, így zavartalanul haladhat a cég a már korábban kitűzött célok felé.

„Jung Zsuzsanna és Surguta Orsolya kinevezésével egy igen előnyös döntést hoztunk. Nagyon örülök, hogy Jung Zsuzsannát megnyertük magunknak és csatlakozik a Budapest Film csapatához, ezáltal egy igen értékes know how-t is megszereztünk a tartalomszolgáltatás területén, ami a filmek televíziós csatornákon illetve a különböző VOD platformokon történő minél szélesebb értékesítését tűzi ki célul, ezáltal is erősitve a Budapest Film, mint a legnagyobb független forgalmazó szerepét a tartalomszolgáltatási piacon” – nyilatkozott Alexander van Dülmen.

A Budapest Film Kft., több mint 20 éve vezető független forgalmazó a magyar piacon. Aktuális sikerei közé tartoznak a jelenleg több OSCAR díjra jelölt filmek, mint pl.: A Király Beszéde, Fekete Hattyú és a 127 óra.

nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Alex Garland: Polgárháború
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés