bezár
 

zene

2011. 02. 21.
Nem halt meg a Kyuss
Koncert március 20-án a Petőfi Csarnokban!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Végre ellátogat hazánkba is a stoner rock több évtizede működő legendás zenekara, a Kyuss, azaz ahogy ma nevezik magukat, a Kyuss Lives!
2011 minden bizonnyal jól kezdődik a stoner rock műfaj rajongói számára, ugyanis Palm Desert virtuóz fenegyerekei végre Magyarországon is koncertet adnak március 20-án, a Petőfi Csarnokban a Negative Art Production szervezésének köszönhetően.

Nem sokkal később, május 28-án pedig a Kyusshoz több szálon kötődő Queens Of The Stone Age is ugyanígy tesz a híresztelések szerint.

Kyuss - Space Cadet


A Kyuss, bár nem készített sok lemezt, több évtizedes múltra tekint vissza: 1988-ban alakult a messzi California tűző naptól sivatagossá vált részén, és rengeteg neves zenész kötődik hozzá. A jelenlegi felállást John Garcia, Bruno Fevery, Nick Oliveri és Brant Bjork alkotják, de régebben többek között a Queens Of The Stone Age főembere, Joshua Homme is részt vett a projektben.


Kyuss - Demon Cleaner


A banda tagjai 15 évnyi hallgatás után, 2010-ben döntöttek úgy, hogy ismét összeállnak Kyuss Lives! néven, és turnéra indulnak.

Elő hát a lemezekkel, hallassunk örömhörgést, és számoljuk vissza a napokat, találkozunk március 20-án a Petőfi Csarnokban!

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Gyarmati Lili --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés