bezár
 

art&design

2011. 02. 17.
Zöld technológiák és öko-design
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A 14. Lakástrend Kiállítás az öko-design, a fenntartható lakás, a környezetbarát zöld technológiák szellemiségében 2011. március 4. és 6. között várja látogatóit a 14. Lakástrend Kiállítás a Műcsarnokban, 5-én hosszított nyitvatartással és partival egészen éjfélig.

Napjaink leginnovatívabb lakberendezési trendjei, valamint a hazai és külföldi designerek seregszemléje mellett a Lakástrend idén is kiemelt teret szentel a 'madeinhungary' magyar designereket és iparművészeket bemutató tárlatának. A milánói Salon di Mobile szellemiségéhez közel álló, hazai formaművészeket bemutató kiállításon idén a PannonArts Galéria támogatásával megrendezett „Év Ékszere 2011” ékszertervezői díjának átadására és a 10 legkiválóbb művész bemutatására is sor kerül.
öko-design
Az év legfontosabb lakberendezési szakkiállítása ezúttal is igyekszik meghaladni saját kereteit. 2011 tavaszán a Műcsarnok Apszisából indul útjára a Made in Budapest design-alapú városimázs mozgalma. Szőke Gábor Miklós gigantikus trónszék-installációja adja meg az alaphangot, amit többek között egy élő, lélegző zöld fal és egy interaktív ökotársasjáték egészít majd ki.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem MomeLine Design Műhelye szervezésében a szombati hosszú nyitva tartás napján egy különleges Öko Design Meetup-on vehetnek részt az innovatív magyar zöld design rajongói.A Budapest Design Meetup előadásai során sikeres alkotók, designerek beszélnek fontos projektjeikről és alkotói szemléletükről. A rövid, pörgős, vetítéssel tarkított előadások után a közönségnek lehetősége nyílik kérdezni, hozzászólni, vitatkozni. Ezzel a nézők is közelebb kerülnek a design és határterületeinek világához, jobban megérthetik az összefüggéseket. A meetup végén pedig kötetlen beszélgetés, ismerkedés, barátkozás ad lehetőséget a szakmai és nem szakmai kapcsolatok kialakulására. Ezeken kívül még sok más izgalmas látni, tapintani, hallani, ízlelni és átélnivaló vár minden kedves érdeklődőt a 14. Lakástrend Kiállításon a Műcsarnokban!
 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés