bezár
 

film

2011. 01. 27.
Kénytelen eladni villáját Gábor Zsazsa
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A megnövekedett orvosi költségek fedezése céljából kénytelen áruba bocsátani 28-szobás Los Angeles-i luxusvilláját Gábor Zsazsa magyar származású amerikai filmdíva, akin január 14-én hajtottak végre lábamputációt.

prae.hu

Minderről a 93 éves egykori színésznő és szexszimbólum kilencedik férje, a német Frédéric von Anhalt herceg tájékoztatta az újságírókat, amikor végigvezette őket kedden a néhai Howard Hughes milliárdos filmproducer és filmrendező építtette és hajdan Elvis Presley által is lakott birtokon.

Az egyre többet betegeskedő Gábor Zsazsa gyógykezelésének költségei már elérik a havi 21 ezer dollárt, amellett havi 35 ezer dollárba kerül a fényűző ingatlan fenntartása és a jelzáloghitel törlesztése - mondta el Frédéric von Anhalt. A férj hangoztatta, hogy ezt már nem engedhetik meg maguknak, mert "bár talán híresek vagyunk, de gazdagok nem".

A házaspár 28 millió dollárt remél a Bel Air negyedben lévő 2000 négyzetméteres villáért, amelyből azonban az adásvétel után sem szeretnének kiköltözni, emellett a vevőnek fedeznie kell a házzal kapcsolatos minden kiadást.

Frédéric von Anhalt nem kétli, hogy még ilyen feltételekkel is hamar vevőt találnak az ingatlanra, mert - mint mondta - "errefelé mindenki dúsgazdag, senkit sem érdekel a gazdasági válság, és az ingatlanárak egyre csak mennek fölfelé".

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés