bezár
 

art&design

2011. 01. 24.
A LOFFICE híd szerepet vállal a kortárs képzőművészek és műgyűjtők között
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A LOFFICE nagy sikerű Bring the Art Home programjának 2011-es eseménysorozatát megelőzően Portfolio Review címmel kipakolást rendez, és megnyitja kapuit az érvényesülésre vágyó fiatal grafikusok és képzőművészek előtt.

A coworking munkastílus egyre nagyobb népszerűségéért felelős LOFFICE a kezdetektől kiemelt feladataként kezeli a kortárs művészeti menedzsmentbe való bekapcsolódást, a művészek és az üzleti szféra összekapcsolásával. A korábbi évben sikerrel rendezett Bring the Art Home programja keretében fiatal, feltörekvő hazai képzőművészek vándorkiállításait látták vendégül budapesti irodák falain. A cél az volt, hogy – a LOFFICE jó példáját követve – inspiratív munkatér teremtődjön a munkatársak számára, miközben a kortárs műkereskedelemben aktívan résztvevő vásárlói, befektetői réteg közvetlen kapocsolatot létesíthetett a művészeti piac neves és feltörekvő tagjainak munkáival.

A sikereken felbuzdulva a LOFFICE egy fokkal tovább terjeszti kezdeményezését, és idei Bring the Art Home projektje előtt, Portfolio Review címmel kipakolást szervez, ahová ezúton is sok szeretettel invitálja mindazokat a fiatal képzőművészeket és grafikusokat, akik eddig még nem jutottak lehetőséghez.

A LOFFICE kimondottan azokat a művészeket keresi, akiknek pályáján fontos előrelépést jelenthet egy elismert szakmai zsűri értékelése, melynek eredményeképpen bekerülhetnek a Bring the Art Home program művészei közé, és munkáikat közvetlenül, potenciális vásárlóik irodatereiben állíthatnák ki.

A márciusban megrendezésre kerülő nyilvános zsűrizési eseményen való részvételhez a LOFFICE január 31-ig várja a művészek portfólióját a VI. kerület, Paulay Ede utca 55. szám alatti irodájában.

Bővebb információ és kontakt: www.loffice.hu

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
A Budapesti Fotófesztivál Női fókusz című kiállításáról
art&design

Keresztes Zoltán privát ikonjai mellé

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés