bezár
 

film

2011. 01. 16.
Kormánybiztosként felügyeli a filmipart Andy Vajna
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Andrew G. Vajna kormánybiztosi kinevezésével kapcsolatban az alábbi közleményt kapta a prae.hu általános művészeti portál az Andrew G. Vajna PR-től.
Nagy megtiszteltetés számomra Magyarország Kormányának felkérése a magyar filmipar feltérképezésére. A nemzetközi filmgyártásban szerzett több évtizedes tapasztalatomra támaszkodva fogom végrehajtani ezt a megbízást. Az elkövetkezendő hetek feladata az, hogy a legapróbb részletekig bezárólag felmérjük és értékeljük a magyar filmipar jelenlegi helyzetét és struktúráját. Ez a munka elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára átláthatóvá és világossá váljon, hogy hol tartunk most. A cél az, hogy egy összefoglaló tanulmány elkészültét követően terv szülessen a magyar film meglévő értékeinek fenntartása mellett a szakma teljes körű megújítására.

Andrew G. Vajna

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés