bezár
 

film

2011. 01. 06.
Javier Bardem a legjobban öltözött férfi
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hollywoodi kollegáit háttérbe szorítva Javier Bardem Oscar-díjas spanyol színész lett a GQ magazin szerint a legjobban öltözött férfi.

prae.hu

A folyóirat brit kiadása Waris Ahluwalia indiai születésű szikh ékszertervező és színészt sorolta a második, míg Alexander Skarsgardot, a True Blood - Inni és élni hagyni című vámpírsorozat főszereplőjét a harmadik helyre.

2011 legjobban öltözött férfijei között a High School Musical kedvence, Zac Efron is szerepel, a fiatal színész a hatodik helyet érdemelte ki. Tom Brady, az amerikaifutball egyik csillaga a nyolcadik, míg George Clooney a kilencedik lett - derül ki a lap csütörtökön megjelent februári számából. A GQ szerint Clooney - legyen szó akár kávéreklámról vagy a filmvászonról - Hollywood aranykorának hőseit idézi.

A legrosszabbul öltözött férfi Mel Gibson lett, de a magazin nem kímélte Will Smith fiát, Jadent, valamint Axl Rose énekest sem.

A GQ a legjobban öltözött briteket is számba vette, és külön szólt az uralkodóházról is. A királyi családból jelenleg Harry herceget tartják a legjobban öltözöttnek. Harry az ötödik lett a brit férfiak listáján, bátyja, Vilmos a 17. David Beckham labdarúgó a 16. helyre került, míg David Cameron miniszterelnök a 20. lett.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Platon Karataev: Napkötöző
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés