bezár
 

zene

2008. 05. 31.
Zene - Lisszabonban tért vissza Amy Winehouse
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kilencvenezer ember előtt Lisszabonban adta első koncertjét elvonókúrája után Amy Winehouse. A Grammy-díjas énekesnő egy órát várakoztatta rajongóit pénteki fellépése előtt a portugáliai Rock in Rio fesztiválon.

prae.hu

 A drogproblémákkal küzdő sztár több klasszikus soul dal mellett elénekelte a Rehab című dalát is az egyórás koncerten. 

Az énekesnő végig zavartnak tűnt fellépés alatt, a dalok közben többször megállt beszélgetni a csapat tagjaival, egyszer pedig el is tűnt a színpadról. A koncert közben rekedt hangjáért is többször elnézést kért. A bal karján vágásokat lehetett látni, a jobb keze pedig be volt kötve. Amy Winehouse végül ráadás nélkül sétált le a színpadról, a koncert után nem nyilatkozott a médiának sem. 

Az énekesnő harmadikként lépett a fesztivál nagy színpadára, a világsztár Lenny Kravitzet megelőzően. Amy Winehouse a tervek szerint idén nyáron több európai fesztiválon is énekel majd, magyarországi fellépésről egyelőre még nem érkeztek hírek. 

A 24 éves énekesnő tavaly törölt egy brit koncertturnét és elhalasztotta amerikai és kanadai koncertjeit, azt követően, hogy az angol média beszámolt kábítószer-elvonókúráiról. A sztárt legutóbb május elején hallgatta ki a rendőrség, azt követően, hogy nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen kokain-szívás közben látható.

nyomtat

További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés