bezár
 

film

2010. 12. 29.
Tim Burton horkol
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nem elhidegülés, hanem részben horkolás miatt él két házban Helena Bonham Carter brit színésznő és férje, Tim Burton rendező.

prae.hu

A kétházas pár nem házaspár: sohasem házasodtak össze. Házaik egymás szomszédságában vannak, így nem kell messzire menniük, ha találkozni akarnak. Bár különcnek számítanak, Carter szerint ugyanannyi időt töltenek egymással és két gyerekükkel, mint más párok. A "különházasság" oka, hogy Carter háza nem volt elég nagy, ezért vette meg Burton a szomszéd épületet. Nem mellékesen horkolás és emiatti korholás is belejátszott a megoldásba: nem a feleség hangoskodik alvás közben, ő csak emiatt. Bár Burton éjszakai "harsonajátékát" csendesíteni lehetne orrműtéttel, a rendező nem hajlandó erre.

Carter - aki általában igényes filmekben játszik - sokkal könnyebbnek találja munkáját, mint családja eligazgatását, gyerekeik nevelését.

"Nem őket minősítem, amikor azt mondom, hogy a munka sokkal inkább könnyed játszadozás. Amikor otthon vagyok, úgy érzem magam, mintha gyártásvezető lennék: soha semmi sincs kész" - idézte a színésznőt a Daily Telegraph című brit lap.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés