bezár
 

film

2010. 12. 24.
Elkészült a Magyarország imázsfilm
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Budapest Business Region után újabb imázsfilmmel jelentkezett Madarász István (és az AERA), a megrendelő ezúttal az EU elnökségre készülő Külügyminisztérium. A téma már nemcsak Budapest, hanem az egész ország, a felfedezők és találmányok felvillantása megint visszatérő motívum.

prae.hu

<object width="420" height="261"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Hmz8Ni9zO4M?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Hmz8Ni9zO4M?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="420" height="261"></embed></object>
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
Csáki László: Kék Pelikan
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés