bezár
 

film

2010. 12. 22.
Országimázsfilm a magyar EU-elnökségre
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
World of Potentials (Lehetőségek világa) címmel készült el Magyarország új imázsfilmje a soros magyar európai uniós elnökséghez kapcsolódóan - tájékoztatta az MTI-t szerdán a videót elkészítő kommunikációs ügynökség.

prae.hu

A Youtube fájlmegosztó oldalon szerdán publikált film a Külügyminisztérium megbízásából készült, abból a célból, hogy az ország imázsát javítása az Európai Unióban Magyarország soros elnökségének kapujában - olvasható az Aera közleményében.

"Bár az elsődleges cél Magyarország kommunikálása a külföld felé, a legkevésbé sem mellékes, hogy számunkra is vállalható, mi több, büszkeségre okot adó képet fessen nekünk, magunkról" - írták a munkáról az alkotók.

A hét és fél perces munka két fiatal turistát követve bemutatja Magyarország városait, természeti szépségeit és szabadidős lehetőségeit, valamint számos, magyar tudósok nevéhez köthető találmányt és technológiai újítást. A zenét a Balkán Fanatik tagjai készítették egy népdalfeldolgozás alapján, melyet a Muzsikás együttes vitt sikerre.

A főbb szerepeket Pálmai Anna, Rusznák András és Holecskó Orsolya alakítják, a videó rendezője a Budapest-imázsfilmet is jegyző Madarász Isti.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
A Friss Hús Határhelyzetek című nemzetközi szekciójáról
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Dev Patel: A Majomember

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés