bezár
 

film

2010. 12. 20.
Maci Laci legyőzte Jack Nicholsont
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Tron: Örökség című filmre voltak a legtöbben kíváncsiak a hétvégén az észak-amerikai mozikban, de Maci Laci háromdimenziós kalandjaira is sokan váltottak jegyet. A Honnan tudod című, sztárokkal - köztük Jack Nicholsonnal - tűzdelt romantikus vígjáték viszont nagyot bukott a kasszáknál.

prae.hu

A Tron: Örökség című szintén 3D-s alkotás a Hollywood Reporter jelentése szerint 43,6 millió dollárt hozott a készítőknek az amerikai és a kanadai mozikban, ezzel már a vetítés első hétvégéjén visszahozta a 150 millió dolláros gyártási költségek közel harmadát. A filmre az észak-amerikai jegypénztárakon kívül eddig 23 millió dollár értékben váltottak jegyet a nézők.

A bevételeket tekintve Maci Laci kalandjai a második helyre voltak elegendők, a Yellowstone park híres medvéje 16,7 millió dollárt ért.
Jócskán vesztett vonzerejéből a harmadik Narnia-film: A Hajnalvándor útja című epizódra ezen a hétvégén már csak feleannyian voltak kíváncsiak mint a bemutató utáni napokban. A mesebeli kaland azonban még így is megelőzte a Mark Wahlberg és Christian Bale főszereplésével készült The Fighter című bokszdrámát.

Vergődött a Florian Henckel von Donnersmarck rendezte, Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésével készült akciórománc is: Az utazó csak 8,7 millió dollárt keresett.

Hiába a neves szereplőgárda - Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson és Jack Nicholson -, meglehetősen gyenge rajtot vett a Honnan tudod című romantikus vígjáték, amely csupán 7,6 millió dollárt hozott a kasszáknál.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés