bezár
 

film

2010. 12. 17.
Depp, Hamlet, Brando
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A babona (és a statisztika) szerint a Golden Globe-díj az Oscar előszobája: azok a művészek, akik felkerülnek a Hollywoodba akkreditált filmes újságírók díjának listájára, jóval nagyobb eséllyel lesznek abban az évben Oscar-jelöltek is.

prae.hu

A Golden Globe-díjra jelöltek listájának hét eleji közzététele után jó pár stáb ünnepelhetett. De a legnagyobb ováció valószínűleg Az utazó (The Tourist) produkciós cégének irodájában tört ki: a Velencében játszódó kém-thrillert ugyanis a három legfontosabb kategóriában jelölték: a legjobb film, a legjobb férfi és a legjobb női főszereplő díjának esélyesei közé is bekerült. Angelina Jolie és Johnny Depp mostantól igazán drukkolhat.
Az utazó - The Tourist
Depp Az utazóban ártatlan gimnáziumi matektanárt alakít, aki belekeveredik egy szövevényes maffialeszámolásba – de most, talán épp a jelölés adta extra önbizalommal, már egészen más szerepekre vágyik.

– Hamletet szeretném eljátszani – nyilatkozta Depp. – Egyszer régen Marlon Brando azt mondta nekem, vegyek ki egy év szabadságot, ne csináljak semmi mást, csak készüljek fel Hamletre. Játsszam el, mielőtt túl öreg leszek hozzá. Lehet, hogy lassan eljön az idő: tényleg fel kéne készülnöm a saját Hamletemre.

Az utazó / The Tourist
Hazai bemutató: december 29.
Forgalmazza: InterCom

IC Press
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Dev Patel: A Majomember
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés