bezár
 

film

2010. 12. 10.
A Zöld darázs fekete szépsége
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Zöld darázs 3D (Green Hornet), Michel Gondry új mozija csípős film: egyszerre látványos akció és komédia, méghozzá komoly sztárparádéval. Az ügyetlenkedő szuperhőst az elmúlt évek egyik legsikeresebb komikus-színésze, Seth Rogen alakítja, a főgonoszt a Becstelen Brigantykért Oscarral jutalmazott Christoph Waltz, a főhős szép szőke titkárnőjét (és titkos szerelmét) pedig Cameron Diaz játssza.

prae.hu

Ám van a filmnek még egy főszereplője: a Fekte szépség. Ezúttal nem lóról, hanem egy Chrysler Imperial autóról van szó, amit néhány extra tesz különlegessé: a filmben rakétavetőkkel, géppuskával, lángszóróval, tetőből kitolható lövegtoronnyal, páncélozott karosszériával, koktélbárral és hagyományos lemezjátszóval spécizik fel.

Ennek az autónak nem lehet ellenállni: most meg is hódítja Los Angelest. Kiállítják a városi közlekedési múzeum, a Petersen Automotive Museum szabadtéri tárolójában a Wilshire Boulevard és a Fairfax Avenue kereszteződésén. A több mint tíz méter magasra emelt kiállítóhelyen a múzeum 16 éves történetében csupán három személyautó fordult meg: először egy AM/PM Boss óriás (monster truck) parkolhatott ott, amit a 2000 Nascaron győztes Dodge Intrepid váltott fel.
Green Hornet
Aki bemegy a múzeumba, egy ideiglenes kiállításon azt is megtudhatja, hogyan készült a film kedvéért hat darab egyforma, különleges fekete Chrysler. Aki pedig nem jut el a közeljövőben L. A.-be, annak marad a film: az is 3D-ben lesz látható.

Zöld darázs 3D / Green Hornet
Hazai bemutató: 2011. január 13.
Forgalmazza: InterCom

Képek forrása: 
http://dailypop.files.wordpress.com
http://movies.wn.com

Forrás: IC Press


nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Dev Patel: A Majomember
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés