bezár
 

art&design

2010. 12. 07.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Galicza Eszter, a Trenntre Shoe Design alapítója a kényelmet és az egyediséget ötvözve olyan cipőket készít, melyek egyedülállóak és egy sajátos mesevilágot idéznek. A kézzel készített cipőremekek bohém, vidám hangulata a legjobb gyógyír egy nehezen induló hétfő reggelen.

Decemberben bárki összeismerkedhet a Trenntre Shoe Design világával és az e világot megalkotó fiatal designerrel, bárki szert tehet egy pár egyedi Trenntre cipőre, aki kilátogat a WAMP-ra vagy rákattint a Trenntre Shoe Design oldalaira a világhálón.

Galicza Eszter volt a Soproni Petőfi Színház rendezőasszisztense, foglalkozott filmezéssel és a Mediawave Passport Controll táborában ismerkedett a fotózással, emellett készített táskákat, varrt ruhákat, míg végül immáron lassan két esztendeje cipészinasként kezdte elsajtítani azokat a szakmai ismereteket, amelyek ahhoz kellettek, hogy egyéni, artisztikus, és mégis praktikus elképzeléseit megvalósíthassa.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
Elkötelezett munkájának és kreatív látásmódjának eredménye a Trenntre Shoe Design márkanév megszületése. A Trenntre Shoe legfontosabb vonásai a nemes anyagok egyszerre hagyománykövető és innovatív használata, a bohém, vidám és mégis nőies, légies, elegáns forma- és színvilág és a hagyományos lábbelik személyiségre szabott megbolondítása, hogy a cipő stíluselemmé váljon.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
A Trenntre Shoe Design őszi és téli kollekciójával a http://www.trenntre.blogspot.com/ oldalon vagy a facebookon  is megismerkedhet bárki. Emellett december 12-én és 19-én a WAMP-on, a Millenáris B csarnokában megrendezett wasárnapi művész piacon, divat- és design vásáron is megtalálható.
Trenntre Shoe Design a WAMP-on és a facebookon
A WAMP-ra Galicza Eszter nem csak cipőkkel, hanem táskákkal, övekkel és más kiegészítőkkel is várja azokat, akiknek a lábbelik és a kiegészítők vidámságot, kényelmet, minőséget és az önkifejezés eszközeit jelentik.




prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

A teremtett „képzelet” határtalansága
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés