bezár
 

irodalom

2010. 11. 29.
Szótárcsere
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

prae.hu

Szótárcserére szólít fel az Akadémiai Kiadó mindenkit, akinek a polcán korábbi kiadású kötetek pihennek. A cél az, hogy az angol és német szótárak, illetve a magyar szinonimaszótár legfrissebb kiadásait forgassák a szótárhasználók. A kiadó hagyományt teremtett csereprogramjával, és az elmúlt évekhez hasonlóan idén is akár 40%-os kedvezménnyel adja a legújabb kiadásokat. Cserébe csupán azt kéri, hogy egy korábbi Akadémiai kiadású szótárat vigyenek a helyszínre a vásárlók. Az akció december 1-9. között tart.

A cserével egybekötött vásáron nemcsak az idegen nyelvet használóknak kedveznek, hanem minden könyvolvasónak. Számos kiadványukat kedvezményesen kínálják, és a Bazár szekció keretében 500 Ft-ért lehet hozzájutni egyes kötetekhez.

A helyszínül szolgáló Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban december első két napján kulturális- és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket: a nyitórendezvényen műveltségi vetélkedő mellett a humor is szerepet kap Gundel Takács Gábor és a Dumaszínházas Kiss Ádám közreműködésével. December 2-án Novák Péter és a B-ugrók társulata szórakoztatja a jelenlévőket. Az Akadémiai Kiadó stílusosan a Szótárcsere és-vásár rendezvényét december 7-én angol és német próbanyelvvizsgával is színesíti.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Renaud-Delage: Gru 4
Luke Korem és Simon Verhoeven Milli Vanilli – Az évszázad botránya című filmjeiről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés