bezár
 

art&design

2010. 11. 29.
Falra hányt sütemények
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Rendhagyó, elektronikus „muffin és mignon-falrahányó” rendezvény lesz holnap, azaz 2010. november 30-án este. A belvárosi Nádor utcában, a Hild József által tervezett 25 méter széles, 30 méter magas Alta Moda Fashion Hotel épületén valósul meg a szokatlan párbaj. Homlokzatvetítés muffinok és mignonok árnyékában!

Az akció által a közönség játékos formában éli meg és értékelheti újra a kortárs szórakoztatóipar és technológia legújabb eszközét, az eddig leginkább csak otthoni szórakozásra használt Wii-t.

A hotelek működésének gyakorlatában egyre nagyobb teret hódít a Wii, szállodai szobák alapfelszereltségévé válik a világ nagyvárosaiban 2011-től. Erre reflektál a város legújabb Fashion Hotelének homlokzatán látható, utcai akcióként megszervezett muffin és mignon mérkőzés, a „Falra hányt sütemények” estéje – innovatív, szokatlan és szórakoztató gesztussal.
Falra hányt sütemények
A homlokzatvetítésen megjelenő sütemények a SUGAR! cukrászda csinos édességeit ábrázolják. Az esemény a BIVA inspiration belsőépítész iroda szervezésében valósul meg. Interaction designer: Samu Bence.

Helyszín: V. kerület, Nádor utca 13. (a Bazilikától két sarokra)
Időpont: 2010. november 30. kedd 20.00-23.00

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
A teremtett „képzelet” határtalansága
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés