bezár
 

film

2010. 11. 26.
Katherine Heigl szülinapi ajndéka
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Boldog születésnapot Katherine! A Grace klinika Izzie nővére, aki tévés színésznőből sikerrel lépett magasabb szintre, és lett a mozik egyik kedvenc vígjátéki színésznője, november 24-én ünnepelte a születésnapját: idén a 32-iket.

prae.hu

Katherine Heiglt legközelebb az Ilyen az élet (Life As We Know It, hazai bemutató: december 2.) című vígjátékban láthatjuk: az Amerikában már sikerrel bemutatott (elkészítési költésgének csak hazai pályán 350%-át hozó) komédia igazi szülinapi ajándék: szinte a színésznő életéről szól. Hiszen épp az akarata ellenére pótszülővé váló nő történetének forgatása idején fogadta örökbe saját kislányát, Naleigh-t.

– Tavalyelőtt még egy hatalmas bulival ünnepeltem a születésnapomat – nyilatkozta a színésznő –, idén már egészen másképp buliztunk: kicsit csendesebben és komolyabban. Egy anya mégsem ugrándozhat hajnalig egy medence szélén.
Katherine Heigl az Ilyen az élet című filmben
Vendégekben azért ebben az évben sem volt hiány: a születésnapi ünnepségre egyebek között Clagett-ikrek is hivatalosak voltak: a három alig kétéves kislány, Alexis, Brynne és Brooke felváltva játszották az örökségül kapott árvát Katherine Heigl és Josh Duhamel új vígjátékában, és Katherine munka közben nagyon megszerette őket.

– A hármas ikrek már nem hiányozhatnak egy családi ünnepségünkről sem – nyilatkozta a színésznő. – Forgatás közben ők is családtaggá váltak. És nagyon bírják egymást a lányommal.
Katherine Heigl az Ilyen az élet című filmben
Ilyen az élet (Life As We Know It)
Hazai bemutató: december 2.
Forgalmazza: InterCom

IC Press
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés