bezár
 

zene

2010. 11. 19.
A Roxette visszatér
Az elmúlt 20 év legsikeresebb európai bandája visszatér
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Roxette pár napja jelentette be 2011-es világkörüli turnéját, amelynek Budapest is a része. Tavasszal kezdenek Oroszországban és 4 kontinenst turnéznak végig az év folyamán. Hazánkban 2011. június 1-én lépnek fel a Budapest Sportarénában.

prae.hu

A Roxette Európa egyik legsikeresebb együttese, az elmúlt két évtizedben 75 millió albumot adtak el és közel 3 millió ember látta a koncertjeiket. Egyike azon kevés előadóknak, akik egy éven belül három #1 helyezést tudtak elérni a Billboard listáján.

Amikor pár éve megkérdezték tőlem, hogy lesz-e még Roxette turné, nagyon gyorsan azt mondtam, hogy nem!” – nyilatkozta Per Gessle, a duó énekes-gitáros-dalszerzője. „Tudván, Marie min megy keresztül, hogy kigyógyuljon súlyos betegségéből, hihetetlennek tűnt egy turné. Éppen ezért most számomra a csodával egyenértékű, hogy mégis megtehetjük.

2002 óta csak vártam és reménykedtem. Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy újra találkozhatok a rajongókkal.” – tette hozzá Marie Fredriksson énekesnő.

Jegyek november 19-én, pénteken 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés