bezár
 

film

2010. 11. 18.
Men's Night a Palace Lurdy Házban, Bon Jovi a Palace Westendben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A jól sikerült Ladies’ Night sorozat után végre a férfiak is örülhetnek, mert a Palace Cinemas most őket lepi meg egy remek tematikus esttel. A Palace Men’s Night november 24-én szerdán kerül megrendezésre a Palace Lurdy Házban. Aki pedig a zenének hódolna a moziban, az november 25-én csütörtökön este Bon Jovi koncertfilmet láthat a Palace Westendben.

prae.hu

A Machete című film premier előtti vetítése köré szervezett programokon bárki részt vehet, aki megveszi a jegyet a szokványos mozijegyáron. Az előadás 20 órakor indul, de érdemes már 19 órára a moziba érni, hiszen az est házigazdái, a TV6 televízió szexi hostess lányai egy érdekes és izgalmas játékra invitálják a részt vevő urakat az előtérben. Ki ne örülne, ha a feladványok között a hölgyek vetkőztetése és pálinkakóstolás lenne a feladat? Itt most megteheti! És ha elfáradt, megcsodálhatja a Philips legújabb 3D tv készülékeit is.
Men's Night
Aki pedig szívesen összekapcsolná két kedvenc hobbiját, a zenehallgatást és a mozizást, az ejtse útba november 25-én este 8-kor a Palace Westend mozit, ahol a megunhatatlan BON JOVI zenekar legújabb, amerikai turnéjának összefoglalóját nézheti meg. Igazi koncertélmény digitális minőségben, hatalmas vásznon tűéles képpel, tökéletes hanggal csak egyetlen alkalommal a Palace Westendben!
Bon Jovi

nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés