bezár
 

film

2010. 11. 11.
A közösségi háló után Barátság extrákkal
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egy fiúbandában kezdte, sokmillió albumot eladó szólóénekes lett, azután belekóstolt a színészetbe: Justin Timberlake mindent elkövet, hogy bebizonyítsa, mindenhez ért, és minden arannyá válik a kezében.

prae.hu

Eddigi legnagyobb színészi sikerét minden bizonnyal David Finchernek köszönheti, akinek rendezésében, a Social Network – A közösségi háló (The Social Network, hazai bemutató: november 11.) című filmben a Napstert alapító Sean Parkert játssza: méghozzá olyan kiválóan, hogy az ő neve sem marad ki a filmet körülvevő, állandósulni látszó Oscar-találgatásokból.
The Social Network - Timberlake és Eisenberg
De a Social Network forgatása után Timberlake rögtön nekilátott valami egészen másnak: mintha tényleg csak arra utazna, hogy sokoldalúságát tegye próbára, elvállalta egy erotikával bőven teli romantikus vígjáték főszerepét. A Barátság extrákkal (Friends with Benefits, hazai bemutató: 2011. szeptember) arról szól, hogy két barát (a másikat az egzotikus szépségű Mila Kunis alakítja) úgy dönt: a szex terén mindent megadnak egymásnak, de közben kizárólag barátok maradnak. Timberlake ebben a filmben nem a drámai erejét mutatja meg, hanem inkább a testét: de abból jó sokat. A nézők pedig választhatnak, melyik tetszik nekik jobban.
Friends with Benefits - Timberlake és Mila Kunis
IC Press
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Platon Karataev: Napkötöző
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés