bezár
 

film

2010. 11. 11.
Stoppos társaság
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Stoppos társaság A művészet nem követi az életet – még ha néha úgy is tűnik. Galifianakis szeret ugyan stoppolni, de igyekszik közben kevésbé őrölten viselkedni, mint az a pasi, akit legújabb filmjében alakít...

prae.hu

A mozis világ az elmúlt héten a Terhes társaság (Due Date, hazai bemutató: november 4.) lábai előtt hevert: a Másnaposok rendezőjének új vígjátéka Egyesült Államokban több mint 32 millió dolláros jegybevételt ért el, itthon a hétvégén több mint 60 000-en, összesen az egész héten több mint 76 000-en váltottak rá jegyet.

A történet két férfiról szól, akik kényszerűségből együtt vágnak neki egy hosszú autóútnak. Egyiküket Robert Downey Jr, a másikat a Másnaposok-ban feltűnt őrült komikus, Zach Galifianakis alakítja.
Due Date
Galifianakis, aki fiatalabb éveiben sokat autózott Amerikában idegenekkel.

– Jó néhányszor keresztülutaztam az USA-n autóstoppal – nyilatkozta nemrég Galifianakis.
– Tudom, hogy a hatóságok mindenkit próbálnak lebeszélni a stoppolásról, de nekem bejött. Nem bántott senki, és mindig hamar felvettek. Igaz, volt egy jó nagy táblám, amire azt írtam: „nincs nálam fegyver”. És úgy látszik, mindenki elhitte. De azért leszögezném: nem vagyok azonos a zakkant pasassal, akit a Terhes társaságban játszom. Vagy legalább is: törekeszem rá, hogy ne legyek.
Due Date
IC Press
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
George Miller: Furiosa – Történet a Mad Maxből
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Bartók György szerzői estje a Fugában
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés