bezár
 

art&design

2010. 11. 11.
Kupeczik Ágnes munkái a Werk Akadémián
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kupeczik Ágnes festőművész első, önálló kiállítása a Werk Akadémián 2010. november 18-án 20 óra 30 perckor nyílik. A frissen diplomázott alkotó tárlatát Bordács Andrea, művészettörténész, esztéta nyitja meg.

Szűcs Attila volt. Művészetére az akvarell műfaji sajátosságai a jellemzők, melyeket különleges módon kapcsolt össze az olajfestés technikájával. Képein egy rendkívül hétköznapi motívum – a cipő – uralkodik, ami Kupeczik képein mindig párban és a körvonalaiban van jelen. Az így megjelenített amorf forma újabb és újabb asszociációk elindítására ad lehetőséget. Ezek a ’cipőfoltok’ egyben ablakok is egy másik dimenzióra, a kétdimenziós síkból való kilépésre.

prae.hu

 Kupeczik Ágnes munkája

Eddig csoportos kiállításokon vett részt Magyarországon és Németországban egyaránt. Legutóbb a Kogart „Friss 2010” kiállításán mutatkozott be diplomamunkájával, amely alkotásokról az Új Művészet folyóirat így vélekedik: „Kupeczik Ágnes nagyon izgalmas, igazi fűzisz tipusú, vérbelien kolorista, szűrreális alapjai fantasztikus tehetségre utalnak.”

 

A Werk Akadémia folyamatosan támogatja az ígéretes tehetségeket és ennek köszönhetően kerül sor most Kupeczik Ágnes kiállítására is. A tárlat 2010. november 18 – december 18. között tekinthető meg az V. kerület Arany János u. 10. szám negyedik emeletén.

 

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

A Present Eye Looking to the Past című kiállításról
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről

Más művészeti ágakról

[ESCAPE] – A Donkihóte-projekt az Örkény István Színház és a Városmajori Szabadtéri Színpad közös produkciójában
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés