bezár
 

film

2010. 11. 10.
Az Alkonyat vezeti az amerikai közönségdíj-jelöléseket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vámpírok és vérfarkasok orozhatják el a People's Choice Awards trófeáit: az Alkonyat-saga nyolc jelöléssel vezeti a 2011-es amerikai közönségdíj-szavazás jelölőlistáját.

prae.hu

A kedden közzétett jelöltlista szerint a kamaszok körében hatalmas rajongótáborral rendelkező produkció többek között a kedvenc film és a kedvenc szereplőgárda díjára is esélyes.

A fő szerepeket alakító Robert Pattinson és Taylor Lautner egymással versengenek a kedvenc filmsztár kategóriában, a női főhős, Kirsten Stewart pedig bekerült a díjra jelölt kedvenc női filmsztárok közé.

Robert Downey jr. szuperhősfilmje, a Vasember 2. szintén több jelölést kapott: többek között viheti a kedvenc színész, valamint a kedvenc akciósztár díját, de esélyes a kedvenc film és az akciófilm kategóriában is.
Díjeső várhat még az Eredet című sci-fire, amely a kedvenc film, a kedvenc dráma és a kedvenc színészgárda kategóriában került versenybe.

A televíziós produkciók terén a Grace klinika kapta a legtöbb jelölést, a zenei fronton Eminem, Carrie Underwood, Katy Perry, Beyonce, Pink, Taylor Swift és Lady Gaga két-két nevezését válthatja díjra.

A rajongók december 7-ig adhatják le online szavazataikat. A People's Choice Awards díjátadó ceremóniájára 2011. január 5-én kerül sor a Los Angeles-i Nokia Színházban.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
Csáki László: Kék Pelikan
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés