bezár
 

film

2010. 10. 20.
Tetoválót játszik Mel Gibson
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tetováló művészként tér vissza a filmvászonra a magánéleti botránya miatt egy ideje a világtól elvonult Mel Gibson. A sztár kisebb szerepet vállalt a Másnaposok című tavalyi kasszasiker folytatásában.

prae.hu

A kis független vígjáték - amely végül 426 millió dolláros jegybevétellel zárta forgalmazását - egy szereppel Mike Tyson megtépázott reputációját is segített helyrebillenteni a közönség szemében.

Talán Gibson is ezt a módszert akarta választani, hogy megbékítse elpártolt rajongóit.

A szerepléséről szóló híreket először a New York Post közölte, kedden pedig a produkció egyik bennfentese erősítette meg.

Gibson volt barátnője, Oksana Grigorieva énekesnő feljelentésére jelenleg hatósági vizsgálat folyik a színész-rendező ellen.

A csöndben különvált pár első zajos botránya közös gyermekük láthatása miatt tört ki. Grigorieva azzal vádolta meg a színész-rendezőt, hogy durván bántalmazta őt és kisbabájukat. Telefonos veszekedéseik felvételei - amelyekről nem lehet tudni, hogy hitelesek-e - celebportálokra is kiszivárogtak.

Gibson a skandalum előtt fejezte be The Beaver című filmjét, amelynek forgalmazását a körülmények miatt bizonytalan időre elhalasztották.
A Másnaposok 2., amely az ismert hősöket ezúttal egy délkelet-ázsiai esküvőre vezeti, a tervek szerint 2011 májusában kerül a mozikba.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén

Más művészeti ágakról

színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés