bezár
 

art&design

2010. 10. 19.
Szeretem a Balatont: Fotópályázat
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeretem a Balatont címmel fotópályázat indult balatoni tájképek, a Balaton épített csodái, balatoni sportesemények, rendezvények, fesztiválok, valamint a balatoni élővilág és balatoni családi fotográfia kategóriákban.

prae.hu

A fotópályázaton való részvétel sem életkorhoz, sem lakóhelyhez, sem műfajhoz nincs kötve, az érdeklődők régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotókat egyaránt feltölthetnek november 30-ig a www.balatoniwiw.hu oldalon - közölte a szervező az MTI-vel.

Egy pályázó maximum 10 saját készítésű képet küldhet kategóriánként, akár korábban publikált felvételeket is. A pályázatokat csak a Balatoniwiw honlapra regisztrálva fogadják el.

A kategóriák 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért, amely 3 éjszakára szóló balatoni nyaralás 2 fő részére reggelivel a Guszti Villa Hévízben. Minden kategóriában a 3 legjobb fotót egyedi nyereménnyel díjaznak, ezen felül 1 fotó közönségdíjat nyerhet, amire a beküldési határidő lejárta és az eredményhirdetés közötti időszakban lehet majd szavazni.

További információkat az érdeklődők a www.balatoniwiw.hu oldalon olvashatnak, s itt tekinthetik meg majd a beküldött képeket is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához
art&design

Gondolatok Metzing Eszter The skin sees when the eyes touch című kiállításáról, Inda Galéria / Budapest
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés