bezár
 

film

2010. 10. 18.
Környezetvédelmi díjat kapott az Avatar és A stúdió
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nemcsak népszerűek, de zöldek is: az Avatar című szuperprodukció és A stúdió című tévésorozat is elismerésben részesült az amerikai Környezetvédelmi Médiaszövetség (EMA) hétvégi burbanki díjátadóján.

prae.hu

Az EMA olyan egyéneknek, szervezeteknek és produkcióknak a munkáját ismeri el, amelyek környezetvédelmi témákra hívják fel a figyelmet.
A díjakat stílszerűen környezetbarát - lebomló étkészlettel és bio étkekkel - körítve tálalták szombat este a Warner Bros. stúdióban.

Az esemény házigazdája Olivia Munn és Jason Ritter volt. A rendezvény fő szponzoraként pedig Hollywood egyik kedvenc zöld autómárkája, a Toyota Prius szerepelt.

A zöld üzenet eljuttatásáért díjat kapott még a Gasland című tényfeltáró dokumentumfilm és több tévésorozat, köztük a Manny mester című animáció és a Living With Ed című valóságshow.

A CNN-alapító Ted Turner és Jeff Skoll filmproducer, korábbi eBay elnök környezetvédelmi munkásságáért vehette át a szervezet díját.

"Azok az emberek is tudnak a környezetvédelem jelentőségéről, akik nem tesznek érte semmit, és ez azért nagyon fontos, mert ha az ember tud valamiről, változtatni is képes" - hangsúlyozta a 71 éves médiamodul egy nyilatkozatában.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Bartók György szerzői estje a Fugában
Bemutatták Sárkány Tímea első, Boszorkányok nyara című verseskötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés