bezár
 

színház

2010. 10. 13.
Jótékonysági estet rendez a veszprémi Petőfi Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Jótékonysági estet rendez a devecseri, kolontári iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére a veszprémi Petőfi Színház - tájékoztatta Varga Róbert, a teátrum szóvivője szerdán az MTI-t.

Szkéné színház

Az október 25-én 19 órakor rendezendő Összefogás estje elnevezésű műsorban a színház társulatának tagjain kívül fellépnek országos hírnevű művészek és más ismert személyiségek is - közölte a szóvivő.

Varga Róbert ismertetése szerint színpadra lép Jókai Anna írónő, Melocco Miklós szobrászművész, Márfi Gyula veszprémi katolikus érsek és Zelnik József néprajzkutató.

Fellép továbbá a veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar, Csík János zenész, Keresztes Ildikó, Ákos, Varga Miklós, Vastag Csaba és Vastag Tamás énekes, valamint Blaskó Péter, Eperjes Károly, Oberfrank Pál, Kéri Kitty, Kubik Anna és Szalma Tamás színművész.

Az estre 5, 10 és 15 ezer forintos belépők válthatók, s a teljes bevételt a katasztrófa károsultjainak a megsegítésére utalja át a színház. Az est fővédnöke Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Veszprém országgyűlési képviselője.

Jótékonysági esten lép fel Veszprémben szombaton 19.30 órakor, a Pannon Egyetem aulájában Pitti Katalin operaénekes is. Zongorán kíséri Sándor Szabolcs, a Magyar Állami Operaház karmestere.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban

Más művészeti ágakról

Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről
Bemutatták Nyerges Gábor Ádám Vasgyúrók című kötetét
art&design

Isabela Muñoz Omega című kiállítása a Mai Manó Házban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés