bezár
 

art&design

2010. 10. 04.
Felvételi felkészítés a MOME-n!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A PreMOME szabadegyetem a tanszékekkel együttműködésben idén is indít felkészítő tanfolyamokat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem BA szakjaira felvételizők számára. A két félévet átívelő felkészítő időszakban a jelentkezők rajz és festési gyakorlaton, valamint szakos tervezési órákon vesznek részt.

A PreMOME az egyetlen előkészítő, ahol a szakirányú képzések tematikája a MOME tanszékeivel együttműködésben került kidolgozásra és a résztvevők az egyetemi első évet tudatosan megalapozó kurzusokon sajátíthatják el a szükséges ismereteket.

Az elmúlt évek oktatási- és a 2010-es egyetemi szervezeti átalakulásához igazodva az idei évtől rengeteg újítás várható a PreMOME rendszerében. Új tagokkal bővült a szabadegyetem oktatói csapata, az Intézetek által elismert oktatók és a szakmában aktív tervezők, valamint negyed-ötödéves hallgatók egymást kiegészítve komplex programot biztosítanak a jelentkezőknek. A kurzus során a PreMOME fakultatív szakmai kirándulásokat is szervez, hogy a résztvevők megismerhessék az egyetemen oktató praktizáló tervezők munkáit.

Előfordul, hogy a felvételi előkészítő során valakinek egyes területeken intenzívebb felkészítésre lenne szüksége, nekik ezért kiegészítő modulokat indítunk az egyes tanegységekből igény szerint. A hétközbeni (4x3 óra) mellett indított hétvégi (1x4 óra) kurzus lehetőséget ad a hétköznapokon elfoglalt vagy nem fővárosi diákoknak is a felkészítő igénybevételére. A két félévet átívelő felkészítő időszakban a jelentkezők rajz és festési gyakorlaton, valamint szakos tervezési órákon vesznek részt. A design-és művészetelmélet szak számára elméleti felkészítőt indítunk.

Célunk, hogy a diákok minél nagyobb számban tegyenek sikeres felvételi vizsgát, és a 2 féléves folyamatos munka során megismerkedjenek az Egyetem működésével, a hallgatókkal, tanárokkal, illetve rendszeresen tájékozódjanak a MOMÉn zajló eseményekről. A PreMOME felvételi előkészítő kurzusaira a jelentkezési határidő: 2010. október 10. Jelentkezni az erre a célra létrehozott weboldalon keresztül lehet.


Bővebb információ:
szandra@momeline.hu
www.tanfolyamok.mome.hu
www.facebook.com/PreMOME
 

prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Az acb Galéria Redők című tárlatáról
(Súlyosan elfogult vélemény)
art&design

Eperjesi Ágnes és Várnagy Tibor: TAVATE: lebegés című tárlata az acb Galériában
art&design

Megnyitószöveg KristofLab Still Life című kiállításához

Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés