bezár
 

zene

2010. 09. 20.
Személyes gyűjteményét adja ki Taylor Swift
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A világ legjobb countryénekeseként tartják számon a 20 éves Taylor Swift-et, akinek október 25-én jelenik meg 3. albuma, a Speak Now. Az énekesnő pár hónappal ezelőtt osztotta meg rajongóival a nagy hírt, miszerint a Taylor Swift és a 6-szoros platina lemezes Fearless után újabb lemezt ad ki.

prae.hu

A korongon található 14 sláger Taylor személyes gyűjteménye. „A dalok azokból a szavakból, gondolatokból erednek, amelyeknek nem adtam hangot, amikor a pillanat megkívánta” – árulja el az énekesnő, s hozzáteszi, hogy „a dalok mindegyikére nyitott levélként kell tekinteni.

A Speak Now vezető slágere a Mine, amely 2010 szeptemberében a hónap slágere titulust kapta. A dal több mint 297 ezer digitális letöltésnél tart.

Az Év Legjobb Női Előadója kategóriában díjnyertes Taylor 13 millió eladott albumot tudhat be maga mögött. Nemcsak a New York Times, a Rolling Stone, a People és más keresett magazin foglalkozik vele hétről hétre, hanem a rajongói is.

Míg a Facebook-on 7,4 millió barátja, addig a Twitteren 3,6 millió követője figyeli, mi történik vele nap, mint nap, nem is beszélve MySpace oldaláról, amelyről több mint 294 milliószor töltötték le számait.

A világ 100 legbefolyásosabb és 100 legszebb embere között tartják számon, emellett pedig 4 Grammy díj és megszámlálhatatlan mennyiségű elismerés boldog tulajdonosa. 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Borbély László zongoraművész és Zeneakadémista tanítványainak koncertje
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége
Kritika Nagy Gabriella Elviszlek Amerikába című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés