bezár
 

zene

2010. 09. 20.
Két hét múlva Katy Perry Budapesten
2010. október 1.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már csak két hét, és az elmúlt évek egyik legizgalmasabb énekesnője, Katy Perry hazánkba érkezik. Ráadásul nem csupán egy villámlátogatásra; úgy tűnik, hogy 3 teljes napot tölt el majd Budapesten.

prae.hu

Az október 1-i koncertjén az új lemez dalai mellett természetesen felcsendülnek előző albumának slágerei is, a rajongóknak biztosan nem kell nélkülözniük a Hot’N’Cold, I Kissed The Girl, vagy a Waking Up In Vegas strófáit.

A díszletek tökéletesen passzolnak Katy Perry stílusához, óriási színes nyalókák, jégkrémek, fagylaltok és eprek népesítik be a színpadot, az első perctől garantálva a jó hangulatot.

Katy minden koncertjén óriási energiával adja elő dalait, az éneklés és a gitározás mellett táncolni és rohangálni is van még ereje, igazi energiabomba. Emellett folyamatos kapcsolatot tart a közönséggel, előfordul, hogy akár több percig is beszélget a rajongókkal a számok között.

Az Arénában már szeptember 30-án reggel elkezdődik az építés, és még aznap este próbát is tartanak.

A 250 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal segíti a látványt, amit konfettiágyú és füstgép is kiegészít.

Katy Perrynek nincsenek különleges kívánságai, az öltözőbe is csak a wifi és virág kerül be pluszban a sminktükör, az üvegajtós hűtő, az állólámpák és a dívány mellé.

Az étkezés kapcsán kiderült, hogy ki nem állhatja a krémleveseket; a sült csirkét és a steak-et részesíti előnyben salátákkal és párolt zöldségekkel, de a sushi is a kedvencei közé tartozik.

Friss gyümölcsök és zöldségek, pita, humusz, só nélküli mandula, dió, szárított gyümölcs, sajttál, teljes kiőrlésű kenyér, almaecet, friss narancslé, szénsavmentes víz, zöld- és gyógytea és méz teszi teljessé az étlapját.

Egyébként sincsenek nagy igényei, szeret például busszal utazni a helyszínek között, hiszen így sokkal többet lát az adott országból, mint ha repülővel közlekedne mindenhova.

Az október 1-i koncertre jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
Kritika a Das Rheingold és a Die Walküre előadásairól a Wagner-Napokon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés