bezár
 

zene

2010. 09. 10.
Programok a János-hegyi Erzsébet-kilátónál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Koncertek, táncház, sportbemutatók és lépcsőfutó verseny is szórakoztatja az érdeklődőket szombaton és vasárnap a 100 éves János-hegyi Erzsébet-kilátónál.

prae.hu

A rendezvénysorozatot a Hegyvidéki Esték legújabb közéleti beszélgetése nyitja meg pénteken 19 órától a Palace Moziban, a műsor egyik témája a Kilátó százéves története, szerepe.

A meghívott vendégek Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester és Kovács Ákos énekes.

Szombaton 10 órától Kaláka koncert, majd egyebek mellett Bartha Tóni Bábszínháza, a Trambulin színház, a Jókai Tánccsoport és a Brass in the Five mellett a Jazzation együttes, a Muzsikás Együttes, a Hot Jazz Band, zenés fény- és lézerjáték szórakoztatja a látogatókat a kilátónál.

Vasárnap sportbemutatók, evezős ergométer verseny, lépcsőfutó verseny az Erzsébet Kilátóban csak előzetes nevezéssel, kerékpárverseny a Libegő végállomásához (nevezés a volt Amerikai Iskolánál, XII. ker. Mátyás király út 53.), valamint XII. kerületi művelődési központok és oktatási intézmények csoportjainak bemutatója várja az érdeklődőket - közölte Oszetzky Petra sajtóreferens az MTI-vel.

Mindkét napon kézműves kirakodóvásár, kézművesfoglalkozások a programokat, és rendhagyó történelmi vezetés is lesz a kilátóban. A kilátóhoz csak engedéllyel lehet behajtani, ezért a Normafa parkolójától kisbusz közlekedik a helyszínre.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Nils Frahm: Day
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap
Renaud-Delage: Gru 4
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés