bezár
 

építészet

2010. 09. 03.
Nincs üzemeltetője Pécs megújult köztereinek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hivatalosan még mindig nincs üzemeltetője az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program keretében az elmúlt egy évben megújult pécsi köztereknek - írta az Új Dunántúli Napló pénteken.

prae.hu

A lap úgy tudja, hogy bár a vagyonkezelő Pécs Holding Zrt. elvégzi az üzemeltetői feladatokat, az üzembentartói birtokbavétel a mai napig nem történt meg. Nem állnak rendelkezésre ugyanis olyan dokumentumok, amelyekkel kiadhatnák a kezelői hozzájárulást, és amelyek végső soron a támogatások lehívásához, a pályázatok lezárásához szükségesek.

Hiányoznak a használati utasítások az új burkolatok síkosság-mentesítéséhez, valamint a közművek pontos koordinátajegyzékei és az új játékok tanúsítványai is.

Az önkormányzat, a Menedzsment Központ, a vagyonkezelő, a beruházó, a kivitelező és a fejlesztéseket ellenjegyző mérnöki iroda képviselőinek napokban tartott egyeztetésén egy négyoldalas hibalistát állítottak össze, és ígéret van arra, hogy a hiányosságokat három héten belül pótolják.

Merza Péter, az EKF fejlesztési igazgatója elismerte, hogy a több tízezer oldalnyi dokumentációban lehetnek hiányosságok, ezeket korrigálni fogják - olvasható a baranyai napilapban.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

építészet

Breuer Marcell emlékkiállítás Pécsett
építészet

Beszámoló a 18. Velencei Építészeti Biennáléról
építészet

Reflexió a girlscanscan Tripping on Modernist Monuments című kiállításáról

Más művészeti ágakról

irodalom

A szerző fellép a 29. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon
A Gólya Presszóban tartották a Ladyfest Budapest művészeti fesztivált
gyerek

Megnyitó: 2024. szeptember 12. csütörtök 17:00
Esszésorozat Juhász Ferencről – második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés