bezár
 

zene

2010. 09. 01.
Várják a jelentkezőket a Sepsiszentgyörgyi Utcazene Fesztiválra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Szeptember 17-18-án lesz a Sepsiszentgyörgyi Utcazene Fesztivál (SUF); a székelyföldi város első ilyen jellegű rendezvényére most vasárnapig még lehet jelentkezni.

prae.hu

Az előadók közé bárki bekerülhet, stílus- és hangszerkötöttség nélkül. Az egyetlen kitétel, hogy a zenészek vállalják az erősítő nélküli, akusztikus játszást - írta szerdán internetes oldalán a Krónika című kolozsvári napilap.

A távolabbról érkező fellépőknek előzetes egyeztetés után szállást is biztosítanak. A város több pontján egyszerre zajlanak majd a koncertek, és a szervezők bíznak abban, hogy a közönség a földre elhelyezett kalapokban is kinyilvánítja majd tetszését.

A produkciókat zsűri közreműködésével díjazzák, a nyeremények különböző fellépési lehetőségek lesznek. A zenei fesztivál honlapja, a www.suf.mlap.hu szerint a fesztivál legjobb produkciója bekerül a 2011-es Veszprémi Utcazene Fesztivál húsz kiválasztott versenyzője közé.

A fellépők egyike - a zsűri és a közönség szavazata alapján - szerepelhet a 2011-es Szent György Napokon, Sepsiszentgyörgy városi ünnepén.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés