bezár
 

film

2010. 08. 28.
Angelina Jolie a kamera másik oldalán
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Angelina Jolie a kamera másik oldalán A világ egyik leghíresebb és legszebb színésznője, mellékesen hat gyerek anyja és jótékonysági ügyek aktív résztvevője új címeket gyűjt. Angelina Jolie hamarosan azt is ráírhatja a névjegyére, hogy rendező, producer és forgatókönyvíró.

prae.hu

A 35 éves Oscar-díj tulajdonos egy szerelmi történet filmre vitele kedvéért költözik át a kamera túlsó oldalára. Persze, rá jellemzően, a történetben semmi sem lesz szokványos: a boszniai háború idején zajló események hőse egy szerb férfi és egy bosnyák nő, akik nem sokkal a háború kitörése előtt találkoznak – és kapcsolatukat alaposan próbára teszi a kitörő etnikai konfliktus.
Angelina Jolie
A szereplők még nincsenek kiválasztva, de nem hollywoodi színészek lesznek: Jolie az egykori Jugoszlávia utódállamaiban szeretné megtalálni őket. A saját forgatókönyvből készülő mozi mögött a GK Films áll, az a cég, amellyel a színésznő éppen most készítette el – Johnny Depp partnereként – Velencében játszódó új thrillerét, a The Touristot (hazai bemutató: 2011. január).
The Tourist
Anglina Jolie akkoriban kezdett neki a forgatókönyv írásának, amikor a Salt ügynök forgatásán éppen két ellenséges világ közé ékelődött kémet kellett játszania, de az ihletet igazán az ENSZ jószolgálati követeként tett boszniai körútján kapta – így a filmmel egyszerre több hivatását is szolgálja: nemcsak film, hanem az ENSZ ügyét is segíti majd a forgatáson.

IC Press
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Dev Patel: A Majomember
A 14. Frankofón Filmnapokról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Havas Juli Papírbabák, avagy lehet-e két hazád? című kötetének bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés