bezár
 

zene

2010. 08. 25.
Visszatér a Soundgarden
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Telephantasm címmel új albumot dob piacra szeptember 28-án a Soundgarden. Az album az eddigi 5 lemezük válogatott slágereit tartalmazza először duplalemezes, majd DVD-s változatban.

prae.hu

A világ egyik legsikeresebb alternatív rockzenekara 2010-ig több mint 20 millió eladott lemezzel büszkélkedhet, - ebből csak az Egyesült Államokban sikerült 8 milliót eladniuk, - és mindezt úgy, hogy a Chris Cornell vezette négyes 13 évig (!) nem adott ki új albumot.

Mint arról biztosan mindenki hallott, folyamatosan terítéken volt egy reunion ötlete, de eddig a tagok mindig megmásították a kiadott információkat az együttes jövőjét illetően, most azonban a mérleg nyelve mégis a folytatás felé dőlt.

A szeptember végén nemzetközileg megjelenő lemezen többek között ott lesz a Grammy nyertes Black Hole Sun és a Spoonman is, s emellett a csapat egy új számmal is megörvendezteti az alternatív rock rajongóit.

A Black Rain a Badmotorfinger korongjuk időszakából való, de akkor nem került ki a nyilvánosság elé, azonban az elmúlt héten a Billboard Alternative slágerlistáján a #24, a UK rock kategóriában pedig a #2 helyen végzett.
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

Kiss Judit Ágnes: Tujaszörny és nyírfakobold, Pagony, 2024
Kevin Costner – Horizont: Egy amerikai eposz
színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés