bezár
 

zene

2010. 08. 18.
Versmondó lány és könyvtár a strandon
Kulturális meglepetések a Coke Club-ban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A nagyszabású zenei programok mellett a Coke Club rendszeresen lepi meg olyan szokatlan programelemekkel vendégeit, mint a hetente többször jelentkező strandmozi, a vasárnapi élő cigánymuzsika vagy a meglepetésszerűen érkező performanszok. Idén két új program is indult a kultúra jegyében: élőben hallhatnak verseket a strandolók és ingyenes könyvtár is rendelkezésükre áll.

prae.hu

Nem szokványos programelemekkel találkozhat az, aki a Coke Clubban tölti szabadidejét augusztusban. Idén ugyanis új, sikeres kulturális programelemekkel gazdagították a szervezők a siófoki klub kínálatát.

Hétvégeken időnként egy bikinis szőke hölgy szakítja félbe a vízparton szóló zenét, mikrofont ragad - majd verseket szaval a napfürdőző közönségnek. Az eseményt általában először meghökkenve fogadja a közönség, ám végül mindig tapssal zárul a strandon eddig nem látott produkció.

versmondó lány

Az irodalom nem csak a versmondó lánynak köszönhetően van jelen a fehér homokos plázson. A Coke Club és a djuice összefogása révén ugyanis idén először könyvtár is található a klubban. A több száz kötetet kínáló könyvsarokban szépirodalom, történelmi könyvek, krimik és romantikus regények, valamint számos folyóirat várja az olvasó strandolókat. Minden kötet ingyen kölcsönözhető.

Coke Club könyvtár

Szerettük volna még otthonosabbá, még tartalmasabbá tenni a Coke Club-ot. A versmondó lány mára már elmaradhatatlan része lett a hétvégéinknek, a könyvsarok pedig sikeresebb, mint gondoltuk. Mindig böngészi valaki a könyvek gerincét, és a vendégeket dicséri, hogy a könyvek mindig vissza is kerülnek a helyükre”, mondta el Szende Attila klubvezető, a Coca-Cola Magyarország aktivációs menedzsere.

Coke Club

A Coke Club augusztus 22-ig, vasárnapig várja a vendégeit. Nem érdemes kihagyni az utolsó hét eseményeit sem, hiszen olyan programok várják az egyedi bulikra nyitottakat, mint a Hedonisták Napja augusztus 18-án. 
nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Kritika az Orfeo ed Euridice új felvételéről
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
art&design

Vetlényi Zsolt FOLYÓÍRÁS című kiállításának kritikai szemléje
irodalom

Hajdu Levente volt a Kötetlenül sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés