bezár
 

zene

2010. 08. 12.
Hedonisták Napja - Úgyis csak egyszer éled át!
A djuice “Odösösz Szuperproducer” pályázatának győztes programja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hosszas keresgélés és rengeteg pályamunka átböngészése után kiderült, kié a győztes Odösösz Szuperproduszer pályázat, ami a vártnak megfelelően őrült, egyedi és egy igazán hatalmas bulit ígér. A Hedonisták Napja augusztus 18-ára virrad ránk a magyar tenger partján a Coke Clubban.

Az egyik legnagyobb nyári szabadtéri szórakozóhely a Coke Club és a djuice lehetőséget adott kreatív vállalkozó szellemű  fiatalok számára, hogy megtervezhessék saját, önálló estéjüket a Coke Clubban, kihasználva a hely és a Balaton adta lehetőségeket. A beérkezett ötletek közül Besnyő Dániel - Hedonisták Napja című programtervezete nyerte el leginkább a zsűri tagjainak tetszését.

prae.hu

 

A program sokszínű és kreatív, mindenki találhat benne magának megfelelőt. A vízi programokat kedvelők és az egész éjszaka bulizni vágyók is elégedettek lesznek a nap végén.

A programsorozatot az Ultimate Frisbee Bajnokság nyitja, amire a hedonista@djuiceteam.hu címen lehet előzetesen jelentkezni, majd ezután kezdetét veszi az Első balatoni rövidtávú vízbicikli gyorsulási verseny. A bajnokokat értékes díjakkal jutalmazzák.


A versenyeken kívül egész napos “Kő Kóla?” – kvíz verseny lesz. Aki ingyen kólát szeretne az összes barátjának, mindenképpen legyen tisztában a djuice múltjával-jelenével, a Coca-Cola történetével és fellépőivel, valamint a Balaton élővilágával.    A pihenni vágyók a Kertmoziban a XAFT extrém filmfesztivál 2009-es nyertes pályaműveire lazulhatnak az esti parti előtt.


A kizárólag erre az alkalomra felállított vízi színpadon a késő délután kezdődő programot a Monkeyneck indítja, akiket Karányi követ techhouse/minimal stílusban.  A vízi színpad záróeseménye a VJ Centrum audiovizuális live-actje lesz, mely a tóból kimagasló 7 méter magas és 20 méter széles vízfüggönyön fogja bemutatni a külön erre az alkalomra készített show-ját "A Balaton tengeri élővilága" címmel.

 
A nagyszínpad programját a Profile 25 (aka Sanfranciscobeat) és az Exlex Vj csapatának Code36 Live projektje nyitja, mely produkció különleges ötvözete a technónak és a némafilmnek. Őket követi a Bernathy & Son, akik egy igazi eklektikus duója a hazai elektronikus zenei színterének. Az éjszaka külföldi  párosa egy igazán kellemes meglepetés, Sascha Breamer & Niconé, a berlini  klubélet feltörekvő arcai.  

 

A nap utolsó fellépőjének személye pedig a közönségen múlik. Nem kell mást tennie annak, aki részt akar venni ebben a kihagyhatatlan lehetőségben, mint elküldenie egy 15-25 perces Soundcloud-os mixet kedvenc zenéiből minimaltechno/techhouse stílusban legkésőbb augusztus 15. (vasárnap) éjfélig, a hedonista@djuiceteam.hu címre.


Mi szóltunk.


nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
A 180-as Csoport című kötet bemutatója

Más művészeti ágakról

építészet

Kritika a Kis magyar kockológia című kiállításról
Kiss Judit Ágnes: Tujaszörny és nyírfakobold, Pagony, 2024
Michael Sarnoski: Hang nélkül – Első nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés