bezár
 

zene

2010. 08. 11.
Superhero és Hairy Day a Coke Clubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egyedülálló kezdeményezéssel rukkolt elő tavasszal a Coca-Cola: egy virtuális online közösség hozhatott létre egy teljesen új zenekart a coke.hu hűségprogram keretében. A közösség tagjai dönthettek és dönthetnek a mai napig minden, a zenekar életét érintő fontos kérdésben, így ők választották a csapat nevét is. A Superhero augusztus 13-án tartja lemezbemutató koncertjét a Coke Club színpadán.

A Superhero tagjai a névadó ceremónia óta gőzerővel dolgoztak első lemezük felvételén. Profi dalszerzők és zenei rendezők segítségével felvették a stúdióban azt a 10 dalt, amit a közönség választott ki egy közel 30 dalból álló repertoárból. A srácok túl vannak első videóklip-forgatásukon is, és nagy reményekkel várják a 13-i péntek esti koncertet, amelyen végre élőben is bemutathatják első lemezüket.
Superhero

A szombat délelőtti pihenést is érdemes a Coke Clubban tölteni, hiszen a Hairy Day DJ-i már reggel 10 órától pakolják a lemezeket. A fellépők (Mannel, Faktor X, Vittorio Waxman, Andras Toth, Andre + Duel live analog riff, Naga+Beta, SanFranciscoBeat) célja, hogy minél kreatívabban, innovatívabban mutassák meg az elektronikus zenei élet legfrissebb trendjeit.

prae.hu

Augusztus 18-án, szerdán kihagyhatatlan esemény várja a Coke Club vendégeit. Idén első alkalommal kap lehetőséget egy talpraesett, vállalkozó kedvű fiatal arra, hogy megszervezze a klub egy napi programját. A djuice és a Coke Club által kiírt pályázat nyertese a Hedonisták Napja című koncepció lett, amelynek célja, hogy az ide látogatók egy napon keresztül gondtalanul, felhőtlenül és örömteli módon kapcsolhassanak ki a legjobb klubarcokkal együtt. A nap gondtalan eltöltéséhez olyan programelemek segítik majd hozzá a vendégeket, mint az első vízi bicikli gyorsulási verseny, a frizbi bajnokság, egy speciális látványshow a Balaton vizében és a berlini klubélet egyik feltörekvő DJ párosa, Sascha Breamer és Niconé.

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Bartók György szerzői estje a Fugában
Világsztárok a Budapest Jazz Clubban: Oz Noy Trio
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről

Más művészeti ágakról

Lichter Péter: Frankenstein eksztázisa – A found footage filmek és videóesszék formavilága
színház

Egy tökéletes nap Szenteczki Zita rendezésében a Hatszín Teátrumban
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés