bezár
 

zene

2010. 08. 04.
DJ kollektívák és bikinirekord
Szombaton Ferry Corsten lép fel a Coke Clubban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Családi kertmozival indultak augusztus első hetének esti programjai a Coke Clubban, szerdától pedig a DJ-k veszik át a hatalmat. A pazar bulikon kívül szombaton bikini rekordkísérlet, vasárnap pedig „Jó ebédhez szól a nóta” és a Dumaszínházas fiúk okoznak majd mesélnivaló pillanatokat a klub látogatóinak.

Javában zajlik a klubélet Siófokon, ahol a Coke Club nem csak különleges programokat kínál, hanem olyan szolgáltatásokat és hangulatot, amelyek garantálják, hogy legyen mit mesélnie az ide látogatónak. Augusztus első hetében sem érdemes lemaradni a megismételhetetlen élményekről.

Az ország egyetlen fehér homokos strandján a Balatontól néhány méterre, a csillagos ég alatt lehet mozizni, majd hajnalig táncolni a legkülönfélébb zenei stílusokra. Augusztusban már szerda estétől nagyszabású DJ bulik várják az igényes elektronikus zene szerelmeseit. A héten ezt a Bounce 2 Dis csapata kezdi meg, akik a fekete ritmusok legjavát pörgetik a lemezjátszókon. Őket követi csütörtökön egy másik DJ kollektíva, a Karányi Danival kiegészült Casino Bangkok, akik idén már másodjára hozzák el a Coke Clubba az „ősgépzene” kiváló alkotásait.
Coke Club
Augusztus 6-án, pénteken az I Love Deep csapata jelentkezik jó néhány különlegességgel. Tőlük már megszokott, hogy fürdőnadrágban állnak a pult mögé, de várható egy élő, zenei show is, amit új tagjukkal, Veronicával adnak elő. A hangulatról az imént említettem hölgyön kívül, Budai & Vic, Madox & Lank, Nigel Snorter, Poli, Polarize, Rocha és Daviss gondoskodik majd.

Szombaton napközben a bikinis lányoké a főszerep, a szervezők ugyanis azon dolgoznak, hogy megdöntsék a „legtöbb bikinis lány egy helyen” kategória világrekordját. Erre a helyszínen is lehet jelentkezni reggel 10 órától, tehát aki egy világrekord részesévé szeretne válni, annak csak meg kell jelennie szombat délelőtt a Coke Clubban!
Coke Club
Szombat éjjel a holland Ferry Corsten, az Out Of The Blue című szupersláger előadója gondoskodik majd a felejthetetlen buliélményről. A kiváló trance DJ és producer, tucatnyi bearanyozott kislemez tulajdonosa most először látogat el a Coke Clubba. Tribal Maniak, a Coke Club DJ tehetségkutató versenyének győztese alapozza majd meg a hangulatot a külföldi vendég fellépése előtt. A vasárnapi pihenésben a Dumaszínház öregjei, Hadházi László és Beliczai Balázs segítenek, Katus Attila Testébresztő Nagykövet pedig megmozgatja majd a megfáradt izmokat.

Szerdától szombatig tehát a napközbeni strandolás és napozás után a DJ-k diktálják az ütemet a Coke Clubban. A programok mind ingyenesek, mindössze a Nagystrand nyitva tartása alatt (este 7-ig) kell strandbelépőt váltani.


prae.hu

nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023

Más művészeti ágakról

Renaud-Delage: Gru 4
színház

Interjú Pálffy Tibor színésszel külső-belső tényezőkről, színházi igazságról, és szerepről
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Kertész Edina: A fotográfuslány – könyvbemutató


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés