bezár
 

film

2010. 07. 30.
III. AXN Filmfesztivál - Szavazz a legjobbra!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ismét eljött a Te időd! Idén is szavazhatsz a neked leginkább tetsző alkotásra az AXN Filmfesztivál 10 döntős kisfilmje közül. Kattints az AXN weboldalára, és szavazz a kedvenc filmedre! A közönségszavazásban résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek!

A III. AXN Filmfesztiválra is számtalan kisfilm érkezett, a shortlistbe választott tíz alkotás közül Török Ferenc és Pálfi György, a kortárs film ismert alakjai választják majd ki a díjazott produkciókat. Hasonlóan az előző évekhez, a döntős kisfilmeket a közönség is értékelheti az AXN weboldalán, július 22. és augusztus 3. között.

A legtöbb szavazatot elnyerő film alkotója egy T-Home Xbox 360 konzolcsomaggal lehet gazdagabb. Érdemes a kedvenceket segíteni, hiszen az AXN 30 darab SONY mp3 lejátszót sorsol ki a szavazásban résztvevők között. Természetesen a közönségdíj mellett idén is több értékes nyereményért indulhattak a nevezők. A győztes ismét ellátogathat a hollywoodi SONY stúdiókba, míg a további helyezettek különböző SONY készülékeket nyerhetnek. A PORT.hu különdíjas kisfilm pedig két hónapig lesz látható a CinePORT mozihálózatán.

A legjobb kisfilmek vetítésére, illetve a fődíjak átadására augusztus 5-én, (csütörtökön) kerül sor a siófoki Coke Clubban, 18:00 órától. A díjkiosztó parti háziasszonya a Cinematrix moziműsor egykori műsorvezetője, illetve számos film szereplője, Görög Zita lesz. A 2010-es AXN Filmfesztivál zárópartijára minden érdeklődőt szívesen várunk. Itt nemcsak a döntős kisfilmekkel, illetve a győztes alkotókkal ismerkedhetsz meg személyesen, hanem részt vehetsz egy forró hangulatú, valódi, Balaton-parti nyári bulin. Szavazz, és találkozzunk a AXN Filmfesztivál díjkiosztó partiján!

prae.hu


nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Luca Guadagnino: Challengers
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

színház

A MáSzínház KÖT-EL-ÉK – „Okos lány, túlteszi magát rajta!” előadásáról
Renaud-Delage: Gru 4


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés