bezár
 

irodalom

2010. 07. 28.
Célzott bolyongás a 20 elrejtett Rozshegyező után 2010. július 29. ‒ 17 órától sötétedésig
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Július 29-e lesz a kedvenc nyári munkanapod! A Partvonal Kiadó az Alexandrával és a Veszíts el egy könyvet! mozgalommal közös nyomozójátékot hirdet. A Könyvrejtő Nap lényege egyfajta önfeledt bolyongás a „városban”.

prae.hu

"Sokat vitatott regényt jelentetett meg magyarul a Partvonal Kiadó. John David California nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy megírja a Zabhegyező folytatását {...} most a magyar olvasók is eldönthetik, hogyan sikerült a kockázatos vállalkozás." (Litera)
Július 29-e lesz a kedvenc nyári munkanapod! A Partvonal Kiadó az Alexandrával és a Veszíts el egy könyvet! mozgalommal közös nyomozójátékot hirdet. A Könyvrejtő Nap lényege egyfajta önfeledt bolyongás a „városban”. Ahogy annak idején a fiatal Holden tette a Zabhegyezőben vagy most - immár idős emberként - a Rozshegyezőben teszi. A különbség, hogy te tudni fogod, mit és hol keress.
A frissen megjelent regény 20 példánya lesz elrejtve Budapest belvárosának különböző pontjain. A helyszínek rejtvényként megadott listája július 29-én, pontban 17 órakor kerül fel a Kiadó oldalára. További részletek a Kiadó honlapján és Facebook-oldalán.

http://partvonal.hu/akcioink/
http://www.facebook.com/partvonalkiado

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kocsis Gergely és Tallér Edina könyvbemutatója a Margó Fesztiválon
Bemutatták Charles Bukowski A város legszebb nője című novelláskötetét
Kemény Lili Nem című kötetéről a miskolci bemutatón Moklovsky Rékával beszélgetett

Más művészeti ágakról

Gimesi Dóra: Amikor mesélni kezdtek a fák
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában
Az Elérhetetlen című kötet bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés